Home / Giáo dục / Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 8: Office Procedure – HocHay

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 8: Office Procedure – HocHay

Are Your Outdated Policies Putting You at Risk? - Georgia Thomas ...

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 8: Office Procedure – HocHay

Cùng HocHay học tiếng Anh 600 Từ vựng TOEIC các bạn nhé!

600 Từ vựng TOEIC– Lesson 8: Office Procedure

Words in Context 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 8: Office Procedure

Read the following passage and write the words in the blanks below.

appreciation         casually          made of         practices         been exposed to          code         out of          reinforced           brought in           glimpse            outdated           verbalize

 

How many employees show any (1) _____ for their corporate culture? How many executives appreciate what their corporate culture is and what it is (2) _____? it is often (3) _____ by the office procedures and routines that have been established over the years. A manager made her mark twenty years ago by dressing (4) _____, thereby forever changing the dress (5) _____. A director bought from the competition when he ran (6) _____ stock and the practice soon became standard. These examples add to a company‘s culture.

Good employees know what the standard procedures are. This is an important element in recruiting new employees. as well as training workers. When training workers, it is often important to have them read the procedures, write their reactions, and (7) _____ their opinions to these practices. This promotes a sense of cooperation between those who establish the (8) _____ and those who must follow them.

Employees who have been with a company for many years may not be able to identify (9) _____ practices because they haven’t (10) _____ anything else. What happens when a department needs an extra hand? Is a “temp” (11) _____, or is someone borrowed from another department? The new recruits often ask the questions that allow more senior employees to get a (12) _____ of the corporate culture.

 

Đáp án:

  1. appreciation
  2. made of
  3. reinforced
  4. casually
  5. code
  6. out of
  7. verbalize
  8. practices
  9. outdated
  10. been exposed to
  11. brought in
  12. glimpse

Word Families 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 8: Office Procedure

Xem chi tiết tại: https://hoctuvung.hochay.com/tu-vung-toeic/sach-600-tu-vung-toeic-lesson-8-office-procedure-hoc-hay-154.html

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 8: Office Procedure

Listening Comprehension

Part 1 Photo

Look at the picture and listen to the sentences. Choose the sentence that best describes the picture.

1.

A.

B.

C.

Part 2 Question—Response

Listen to the question and the three responses. Choose the response that best answers the question.

2.

A.

B.

C.

3.

A.

B.

C.

Part 3 Conversation

Listen to the dialogue. Then read each question and choose the best response.

  1. What will the woman tell the man about?

(A) Hiring policies

(B) Company practices.

(C) How to make a schedule.

(D) The employee’s communication problems.

  1. What problem has the man had?

(A) No one can explain things to him clearly.

(B) He never has time for anything.

(C) No one has time to talk to him.

(D) He isn’t familiar with his co-workers.

  1. How does the woman suggest he reinforce their discussion?

(A) By talking to other employees.

(B) By practicing what he hears.

(C) By reviewing the schedule.

(D) By looking at the handbook.

Part 4 Talk

Listen to the talk. Then read each question and choose the best answer.

  1. Who is the speaker?

(A) A software trainer.

(B) A hardware salesman.

(C) A new computer owner.

(D) A scientist from R&D.

  1. What will they do today?

(A) Choose new software.

(B) Review their computer skills.

(C) Hire a specialist.

(D) Take apart the CPU.

  1. What will they do after the speaker finishes?

(A) Spend a lot of time practicing.

(B) Watch a television program.

(C) Have lunch.

(D) Attend a board meeting.

 

Đáp án:

1.B

2.C

3.C

4.B

5.

6.

7.A

8.D

9.C

Reading

Choose the word that best completes the sentence.

  1. Ms. Handa was unable to express her _____ for all that her colleagues had done for her.

(A) appreciation

(C) appreciating

(B) appreciated

(D) appreciates

  1. The programmer is _____ the message so that it’s not accessible to everyone.

(A) code

(C) coded

(B) coding

(D) coder

  1. It looks like this disk was _____ to intense heat, because it’s warped and packed.

(A) expose

(C) exposing

(B) exposed

(D) exposure

to intense heat,

  1. The _____ of answering each telephone call on the third ring requires a dedicated receptionist.

(A) practices

(C) practiced

(B) practical

(D) practice

  1. Human Resources tries to _____ employees’ understanding by offering workshops twice a year.

(A) reinforce

(B) reinforcing

(C) reinforced

(D) reinforcement

  1. Senior employees are often asked to _____ office procedures.

(C) verbal

(D) verbalizing

(A) verbally

(B) verbalize

Part 6 Text Completion

Notice—Casual Fridays

A number of staff members have expressed an interest in Casual Friday. I realize that this custom _____ (16) in many offices nowadays. I appreciate the fact that many of you have discussed this matter with me _____ (17), and pointed out that our strict dress code is outdated. Because so many people have expressed an interest in dressing casually once a week, we will have Casual Friday in this office starting next week. While we want to be relaxed, we do not want _____ (18) our co-workers to styles of dress that may make them feel uncomfortable. So, while the dress code will be relaxed, it does not mean that you can wear anything you want. Shoes and shirts are required, and beach and gym attire are unacceptable.

Amanda Jones, Director

16.

(A) practices

(B) practiced

(C) is practiced

(D) is practicing

17.

(A) verb

(B) verbal

(C) verbally

(D) verbalize

18.

(A) expose

(B) to expose

(C) exposing

(D) have exposed

Part 7 Reading Comprehension

When you bring in a new employee, it is important to make sure that he or she understands the usual office procedures as well as the codes of behaviour. These things should be outlined clearly in the employee handbook. New employees should understand that they are expected to do more than just glimpse at the handbook and then hide it in a drawer. A thorough reading of it will help them understand many things they need to know about the workplace culture. Employees also appreciate verbal reinforcement. Supervisors should let them know When they have completed a job well, or if they are heading the rules too far. More experienced co-workers can be asked to support new employees while they are getting used to their new positions and explain procedures to them, but ultimately it is the supervisor’s responsibility to make sure that the normal office practices are carried out. When everyone understands what is expected, then the office procedures run more smoothly. In fact, it is not a bad idea to review the codes and procedures with the entire staff from time to time. This can be done on a regular basis at staff meetings, or it can be part of a training session.

  1. What should new employees do with the handbook?

(A) Read it quickly.

(B) Study it completely.

(C) Hide it in a drawer.

(D) Share it with co-workers.

  1. What should the supervisor do when an employee breaks a rule?

(A) Punish her.

(B) Fire her.

(C) Tell her.

(D) Retrain her.

  1. How can experienced co-workers help new employees?

(A) By writing a new handbook.

(B) By explaining office procedures.

(C) By inviting them to staff meetings.

(D) By telling the supervisor when a rule has been broken.

  1. The words bring in in line 1, are closest in meaning to

(A) invite

(B) train

(C) hire

(D) meet

  1. The word codes in line 3, is closest in meaning to

 (A) rules

(B) lessons

(C) mistakes

(D) types

 

Đáp án:

10.A

11.B

12.B

13.D

14.A

15.B

16.C

17.C

18.B

19.B

20.C

21.B

22.C

23.A

#hochay #hoctienganh #hocanhvanonline #luyenthitienganh #hocgioitienganh #apphoctienganh #webhoctienganh #detienganhonline #nguphaptienganh #tuvungtoeic #600essentialwordsforthetoeic #tuvungtoeictheochude

Tiếp theo:

Chia sẻ ngay trên các MXH sau để tạo tín hiệu tốt cho bài viết :)

About Trúc Vy Hochay

Check Also

Word Practice 600 Từ vựng TOEIC – Lesson 32: Eating Out

Video từ vựng 600 Từ vựng TOEIC– Lesson 32: Eating Out – HocHay Cùng HocHay …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *